1. Nederlandse boeken
  2. Wees welkom boven op mijn beste hoed

Wees welkom boven op mijn beste hoed

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wees welkom boven op mijn beste hoed is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789462917026. 

Specificaties Wees welkom boven op mijn beste hoed

HoofdauteurDaniel Billiet
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 april 2023

Omschrijving van Wees welkom boven op mijn beste hoed

"Wees welkom boven op mijn beste hoed" is een frisse en eigentijdse uitgave die jonge lezers en volwassenen op een pittige en eigenzinnige manier in dialoog brengt met beroemde gedichten uit de Nederlandstalige canon. Dit unieke verzenboek is samengesteld door Daniel Billiet, Jos van Hest, Gil vander Heyden en Bette Westera. In deze uitgave worden achttien parels uit de Nederlandstalige poëziecanon gepresenteerd, van het allereerste gedicht in de Nederlandstalige letteren tot poëzie van net na de Tweede Wereldoorlog. Elk beroemd gedicht wordt vergezeld door vier nieuwe gedichten, geschreven door de hedendaagse dichters. Deze nieuwe gedichten vormen een brug naar de oude gedichten en helpen jonge lezers op een speelse manier de rijkdom van de klassiekers te ontdekken. Blader maar raak door dit verzenboek en geniet van de prettige zoektocht naar veel moois. Of je nu een ouder, een leerkracht of gewoon een liefhebber van poëzie bent, dit boek biedt voor ieder wat wils. Geef jonge lezers een opstapje tot het lezen van de grote gevestigde literaire kanonnen en laat ze vrolijk te hooi en te gras lezen. Dit boek is een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast en zal zeker zorgen voor veel leesplezier en inspiratie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wees welkom boven op mijn beste hoed

Het boek Wees welkom boven op mijn beste hoed is geschreven door Daniel Billiet. De oorspronkelijke releasedatum was 26 april 2023.

Het boek Wees welkom boven op mijn beste hoed is te koop als Hardcover.

Wees welkom boven op mijn beste hoed bestaat uit 160 pagina’s. 

Wees welkom boven op mijn beste hoed is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken