1. Engelse boeken
  2. What Coleridge Thought

What Coleridge Thought

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. What Coleridge Thought is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 388 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780956942340. 

Specificaties What Coleridge Thought

HoofdauteurOwen Barfield
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 maart 2014

Omschrijving van What Coleridge Thought

Wat Coleridge dacht is een verfijnde en betoverende roman die je meeneemt op een onvergetelijke reis door de geest van de legendarische dichter Samuel Taylor Coleridge. Met zijn meeslepende verhaallijn en diepgaande karakterontwikkeling, dompelt dit boek je onder in de betoverende wereld van de romantische poëzie en de verbeelding. In dit boeiende verhaal ontvouwt zich de levendige verbeeldingskracht van Coleridge, terwijl de lezer wordt meegenomen op een avontuurlijke reis door zijn gedachtenwereld. Ontdek de complexe emoties en diepe gedachten van deze literaire meester terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen en verlangens. Met prachtige beschrijvingen en een meesterlijke schrijfstijl, brengt deze roman de geest van Coleridge tot leven op een manier die je niet snel zult vergeten. Bovendien, om het gebruiksgemak te vergroten, vind je op de achterkant van dit boek zowel de prijs in de vorm van een barcode als apart vermeld. Op deze manier hoef je niet te zoeken naar de prijs, maar kun je er direct toegang toe krijgen. Dit kleine detail toont onze toewijding aan het bieden van de beste ervaring voor onze lezers. Haal vandaag nog jouw exemplaar van Wat Coleridge dacht en laat je meeslepen door de betoverende wereld van Samuel Taylor Coleridge.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over What Coleridge Thought

Het boek What Coleridge Thought is geschreven door Owen Barfield. De oorspronkelijke releasedatum was 17 maart 2014.

Het boek What Coleridge Thought is te koop als Paperback.

What Coleridge Thought bestaat uit 388 pagina’s. 

What Coleridge Thought is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken