1. Engelse boeken
  2. What You Need to Be Warm

What You Need to Be Warm

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. What You Need to Be Warm is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 32 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781526660619. 

Specificaties What You Need to Be Warm

HoofdauteurNeil Gaiman
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 oktober 2023

Omschrijving van What You Need to Be Warm

Soms is het alleen maar nodig dat een vreemdeling op een donkere plek... ons vertelt dat we het recht hebben om hier te zijn, om ons warm te laten voelen in het koudste seizoen. In 2019 vroeg Neil Gaiman zijn volgers op Twitter: waar denk je aan bij warmte? Meer dan 1.000 reacties later begon Neil de antwoorden uit de hele wereld te verwerken tot een gedicht ten behoeve van de wintercampagne van de UNHCR. Het onthulde ons gedeelde verlangen om ons veilig, welkom en warm te voelen in een wereld die vaak beangstigend en eenzaam kan zijn. Nu verschijnt 'Wat je nodig hebt om warm te zijn' in hardcover en geïllustreerd door een groep kunstenaars van over de hele wereld. Het is een verkenning van ontheemding en vlucht voor conflict door middel van objecten en herinneringen die warmte symboliseren. Het gaat over ons recht om ons veilig te voelen, wie we ook zijn en waar we ook vandaan komen. Het gaat erom de hand uit te steken om degenen die zich ver van huis bevinden te verwelkomen. Met nieuwe, originele illustraties van Chris Riddell, Benji Davies, Yuliya Gwilym, Nadine Kaadan, Daniel Egnéus, Pam Smy, Petr Horácek, Beth Suzanna, Bagram Ibatoulline, Marie-Alice Harel, Majid. Dit prachtige boek is een verzameling van gedachten en gevoelens van mensen over de hele wereld, verweven in een poëtisch meesterwerk dat ons aanzet tot.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over What You Need to Be Warm

Het boek What You Need to Be Warm is geschreven door Neil Gaiman. De oorspronkelijke releasedatum was 26 oktober 2023.

Het boek What You Need to Be Warm is te koop als Hardcover.

What You Need to Be Warm bestaat uit 32 pagina’s. 

What You Need to Be Warm is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken