1. Engelse boeken
  2. When He Leaves You

When He Leaves You

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. When He Leaves You is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 212 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781775272700. 

Specificaties When He Leaves You

HoofdauteurMichaela Angemeer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 maart 2018

Omschrijving van When He Leaves You

Wanneer Hij Je Verlaat is een verzameling van korte poëzie en proza, doordrenkt met tranen en rode wijn. Het duikt in thema's van liefde, verlies, een verbinding met water en het nooit vergeten wat het betekent om te leven. Opgedeeld in zes secties: Kindertijd, Hem, Alles Is Jij, Voorbij, Herstellen en Perspectief, neemt het je mee op een reis om een nieuwe kijk te vinden. In de sectie Kindertijd worden herinneringen aan onschuldige momenten en vreugdevolle dagen opgeroepen. Het brengt je terug naar die tijd van zorgeloosheid en verwondering, waarin de wereld nog vol magie was. Terwijl je verder gaat naar de sectie Hem, word je ondergedompeld in de complexiteit van liefde en de pijn van het verlies ervan. Het prikkelt je emoties en neemt je mee op een intense rollercoaster van verlangen en hartzeer. Alles Is Jij is de sectie waarin de diepe verbinding tussen twee zielen wordt verkend. Het verkent de kracht van liefde en hoe het ons kan veranderen, ons compleet kan maken. Voorbij betreedt het terrein van het loslaten en het helen van een gebroken hart. Het biedt troost en hoop voor degenen die door moeilijke tijden gaan. Herstellen is een hoofdstuk van wederopbouw en groei, waarin je leert om jezelf opnieuw uit te vinden en sterker te worden dan ooit tevoren. Tot slot biedt Perspectief een nieuw gezichtspunt, een frisse b.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over When He Leaves You

Het boek When He Leaves You is geschreven door Michaela Angemeer. De oorspronkelijke releasedatum was 18 maart 2018.

Het boek When He Leaves You is te koop als Paperback.

When He Leaves You bestaat uit 212 pagina’s. 

When He Leaves You is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken