1. Engelse boeken
  2. Whereas

Whereas

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Whereas is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781529012804. 

Specificaties Whereas

HoofdauteurLayli Long Soldier
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 april 2019

Omschrijving van Whereas

Met trots presenteren wij "Whereas", een betoverende, hartverscheurende en bekroonde debuutbundel van een belangrijke stem binnen de hedendaagse Native American literatuur. Deze poëziecollectie neemt je mee op een reis door de diepste emoties en ervaringen van de auteur. Met krachtige woorden en een unieke schrijfstijl weet deze getalenteerde stem je te raken en te inspireren. "Whereas" is niet zomaar een poëziecollectie; het is een meesterwerk van creativiteit en expressie. De auteur weet op meesterlijke wijze de schoonheid en pijn van het leven te vangen in woorden. Elk gedicht is als een kunstwerk op zich, waarbij de lezer wordt ondergedompeld in een wereld vol emotie en betekenis. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of gewoon op zoek bent naar een dieper begrip van het menselijke bestaan, deze bundel zal je niet teleurstellen. Met "Whereas" haal je niet alleen een prachtig boek in huis, maar ook een stukje geschiedenis en cultuur. De auteur is een belangrijke stem binnen de Native American gemeenschap en weet met haar woorden de complexiteit en rijkdom van deze cultuur over te brengen. Dit maakt de bundel niet alleen een literair meesterwerk, maar ook een waardevol document dat de lezer uitnodigt om verder te kijken dan de woorden op de pagina's. Verrijk je boekenkast met "Whereas" en laat je meevoeren naar een wereld vol schoonheid, hartzeer en inspiratie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Whereas

Het boek Whereas is geschreven door Layli Long Soldier. De oorspronkelijke releasedatum was 18 april 2019.

Het boek Whereas is te koop als Paperback.

Whereas bestaat uit 128 pagina’s. 

Whereas is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken