1. Engelse boeken
  2. Why I Wake Early

Why I Wake Early

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Why I Wake Early is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 71 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780807068793. 

Specificaties Why I Wake Early

HoofdauteurMary Oliver
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 april 2005

Omschrijving van Why I Wake Early

Why I Wake Early is een prachtige bundel poëzie van de geprezen auteur van Uilen en Andere Fantasieën. Deze nieuwe verzameling bevat veertig adembenemende gedichten die opnieuw haar fascinatie en liefdesaffaire met de natuurlijke wereld uitdrukken. Met een oplage van 25.000 exemplaren is deze herdruk een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie. In dit meesterwerk neemt de auteur ons mee op een reis door de betoverende schoonheid van de natuur. Elk gedicht in Why I Wake Early is doordrenkt van de diepgewortelde liefde en bewondering die de auteur heeft voor het leven om ons heen. Met haar ongeëvenaarde vermogen om emoties in woorden te vangen, weet ze elke lezer te raken en mee te nemen naar een wereld vol verbazing en verwondering. Deze nieuwe druk van Why I Wake Early bevat niet alleen de originele gedichten, maar ook veertig nieuwe en betoverende toevoegingen. De auteur heeft haar creativiteit losgelaten op de pagina's en laat ons kennismaken met een nog diepgaandere ervaring van de natuurlijke wereld. Met een prachtige omslag die de essentie van de poëzie weerspiegelt, is dit boek een waar kunstwerk dat niet mag ontbreken in de collectie van elke poëzie liefhebber. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Why I Wake Early en laat je betoveren door de magie van de natuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Why I Wake Early

Het boek Why I Wake Early is geschreven door Mary Oliver. De oorspronkelijke releasedatum was 15 april 2005.

Het boek Why I Wake Early is te koop als Paperback.

Why I Wake Early bestaat uit 71 pagina’s. 

Why I Wake Early is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken