1. Nederlandse boeken
  2. Wij zijn deigte die moeder heet

Wij zijn deigte die moeder heet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wij zijn deigte die moeder heet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 152 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044639636. 

Specificaties Wij zijn deigte die moeder heet

HoofdauteurEster Naomi Perquin
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum04 maart 2019

Omschrijving van Wij zijn deigte die moeder heet

Wij zijn deigte die moeder heet is een unieke verzameling Nederlandstalige gedichten over moeders en moederschap, samengesteld door Ester Naomi Perquin. Dit bijzondere boek is speciaal uitgebracht voor de Boekenweek 2019 en werpt een eigenzinnige blik op het fenomeen moeder. In dit boek ontdekt u de veelzijdigheid van moeders. Ze zijn er om troost te bieden na een slecht gemaakt proefwerk en om je verhalen te vertellen en liedjes te leren. Op magische wijze zetten ze een bord met eten voor je klaar na een zware voetbalwedstrijd op een regenachtige zaterdag. Maar moeders kunnen ook neuroses aanpraten, je hart breken of het bloed onder je nagels vandaan halen. Wie waren zij eigenlijk voordat ze moeder werden? En wie zijn ze altijd gebleven? Ester Naomi Perquin, een getalenteerde dichter en columnist, heeft met zorg de mooiste gedichten over moeders en moederschap geselecteerd. Dit boek vormt een koor van stemmen waarin zoetheid naast verbittering klinkt en de grootste zwakte naast de grootste kracht. Met haar merkwaardig originele beelden weet Perquin de lezer te raken en te verrassen. Haar werk is bekroond met prestigieuze prijzen, waaronder de Anna Blamanprijs, de VSB Poëzieprijs en de Herman de Coninckprijs. In 2017 werd ze zelfs benoemd tot Dichter des Vaderlands. Wij.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wij zijn deigte die moeder heet

Het boek Wij zijn deigte die moeder heet is geschreven door Ester Naomi Perquin. De oorspronkelijke releasedatum was 04 maart 2019.

Het boek Wij zijn deigte die moeder heet is te koop als Hardcover.

Wij zijn deigte die moeder heet bestaat uit 152 pagina’s. 

Wij zijn deigte die moeder heet is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken