1. Nederlandse boeken
  2. Wij zijn evenwijdig

Wij zijn evenwijdig

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wij zijn evenwijdig is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021457055. 

Specificaties Wij zijn evenwijdig

HoofdauteurMaud Vanhauwaert
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 september 2014

Omschrijving van Wij zijn evenwijdig

Wij zijn evenwijdig is een uniek boek dat u meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van poëzie, verhalen en humor. Dit meesterwerk kan op verschillende manieren worden gelezen, afhankelijk van uw voorkeur en stemming. Het is een veelzijdige bundel die u kunt ervaren als een betoverende verzameling gedichten, waarbij elke pagina u onderdompelt in een zee van emoties. Daarnaast kunt u dit boek ook lezen als een bochtig verhaal. De auteur heeft met zorgvuldig gekozen woorden een intrigerend verhaal geweven, dat u meeneemt op een avontuurlijke reis vol onverwachte wendingen. Terwijl u zich door de pagina's bladert, zult u zich afvragen wat er achter elke zin schuilgaat en welke mysteries er nog onthuld zullen worden. Maar dat is niet alles. Wij zijn evenwijdig biedt u ook een kleurrijke optocht van droevige moppen. Deze unieke mix van humor en melancholie zorgt voor een verrassende leeservaring. U zult lachen en tegelijkertijd geraakt worden door de diepere lagen van de grappen. Het is een boek dat u niet alleen vermaakt, maar ook doet nadenken over de complexiteit van emoties. Dus, of u nu wilt genieten van prachtige gedichten, wilt verdwalen in een meeslepend verhaal of wilt lachen om droevige moppen, Wij zijn evenwijdig is het perfecte boek voor u. Laat u betoveren door de woorden en laat uw ver.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wij zijn evenwijdig

Het boek Wij zijn evenwijdig is geschreven door Maud Vanhauwaert. De oorspronkelijke releasedatum was 02 september 2014.

Het boek Wij zijn evenwijdig is te koop als Paperback.

Wij zijn evenwijdig bestaat uit 112 pagina’s. 

Wij zijn evenwijdig is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken