1. Nederlandse boeken
  2. Wilde dood

Wilde dood

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wilde dood is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789079202928. 

Specificaties Wilde dood

HoofdauteurMarwiin Vos
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 december 2022

Omschrijving van Wilde dood

In de nieuwe bundel "Wilde dood" van dichter Marwin Vos worden de onuitsprekelijke emoties rondom de dood van geliefden aangeraakt. Deze verzameling gedichten richt zich op de pijn en het verdriet die gepaard gaan met een ingrijpend verlies. Vos stelt diepgaande vragen over rouw en de tijd die nodig is om te genezen. Deze bundel gaat verder dan alleen het thema van verlies. Vos onderzoekt ook wie er wordt herinnerd na de dood en wie er wordt vergeten. Ze laat ons nadenken over wat er gebeurt als we onvermijdelijk ontroostbaar blijven en hoe verlies meer verlies kan veroorzaken. "Wilde dood" biedt een diepgaande en ontroerende kijk op de complexiteit van rouw. Door de gedichten van Marwin Vos krijgen we de mogelijkheid om onze eigen gevoelens en ervaringen met verlies te verkennen en te begrijpen. Een must-read voor iedereen die op zoek is naar troost en inzicht in een tijd van rouw.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wilde dood

Het boek Wilde dood is geschreven door Marwiin Vos. De oorspronkelijke releasedatum was 05 december 2022.

Het boek Wilde dood is te koop als Paperback.

Wilde dood bestaat uit 112 pagina’s. 

Wilde dood is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken