1. Nederlandse boeken
  2. Winterrecepten van het collectief

Winterrecepten van het collectief

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Winterrecepten van het collectief is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029544078. 

Specificaties Winterrecepten van het collectief

HoofdauteurLouise Gluck
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum14 april 2022

Omschrijving van Winterrecepten van het collectief

Deze prachtige bundel, genaamd "Winterrecepten van het collectief", neemt je mee op een reis door het leven. Het bevat een verzameling gedichten die de diepgewortelde emoties van ouderdom verkennen, de grappige gesprekken met prinsesjes op de achterbank van de auto, de mysterie van een verloren paspoort, en zelfs de geheime ingrediënten van een voedzame wintersandwich. Maar deze bundel gaat verder dan alleen maar het delen van persoonlijke ervaringen. Het raakt de kern van de menselijke emotie door het bespreken van de dood van een zus en het benadrukken van de vreugde die de zon met zich meebrengt, die pas echt gewaardeerd kan worden dankzij de duisternis die zij verlicht. Deze poëzie is uniek in zijn soort. Het is een meesterwerk dat alleen door deze dichteres geschreven kon worden, op precies dit moment in haar leven. Haar woorden zullen je betoveren en je meenemen op een reis van emotie en reflectie. "Winterrecepten van het collectief" is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie die op zoek zijn naar een diepere betekenis en een unieke leeservaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Winterrecepten van het collectief

Het boek Winterrecepten van het collectief is geschreven door Louise Gluck. De oorspronkelijke releasedatum was 14 april 2022.

Het boek Winterrecepten van het collectief is te koop als Hardcover.

Winterrecepten van het collectief bestaat uit 80 pagina’s. 

Winterrecepten van het collectief is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken