1. Nederlandse boeken
  2. Wonderbra’s en pepperspray

Wonderbra's en pepperspray

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wonderbra's en pepperspray is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 76 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789023487012. 

Specificaties Wonderbra's en pepperspray

HoofdauteurAndy Fierens
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum24 april 2014

Omschrijving van Wonderbra's en pepperspray

"Stel je voor, een combinatie van wonderbra's en pepperspray. Het klinkt misschien vreemd, maar voor de Vlaamse action poet Andy Fierens is dit de perfecte mix van ondeugd en bescherming. In zijn gedichten gaat hij geen enkel onderwerp uit de weg en speelt hij met taal op een manier die zowel uitdagend als vermakelijk is. De poëzie van Fierens is een explosie van creativiteit en levenslust. Hij gebruikt merknamen, woordspelingen, straattaal en zelfs citaten uit pornofilms om zijn boodschap over te brengen. Zijn gedichten zijn als een rollercoaster van emoties, waar je constant verrast wordt door onverwachte wendingen en hilarische momenten. Met deze poëziebundel krijg je een unieke kijk op de wereld van Andy Fierens. Zijn gedichten zijn dynamisch en ongeremd, maar bovenal laten ze zien dat het leven een avontuur is dat je met volle teugen moet beleven. Dus laat je verrassen door de gewaagde combinatie van wonderbra's en pepperspray, en ontdek een nieuwe vorm van poëzie die je nog nooit eerder hebt ervaren.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wonderbra's en pepperspray

Het boek Wonderbra's en pepperspray is geschreven door Andy Fierens. De oorspronkelijke releasedatum was 24 april 2014.

Het boek Wonderbra's en pepperspray is te koop als Paperback.

Wonderbra's en pepperspray bestaat uit 76 pagina’s. 

Wonderbra's en pepperspray is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken