1. Nederlandse boeken
  2. woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie

woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789082139525. 

Specificaties woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie

HoofdauteurKila van der Starre
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum22 januari 2018

Omschrijving van woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie

Met het woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie doe-boek, kun je je creativiteit loslaten en je laten inspireren door de poëzie van dit geweldige dichtersduo. Kila&Babsie hebben met zorg 24 prachtige gedichten geselecteerd en deze gekoppeld aan specifieke tijdstippen en locaties. Hierdoor kun je op elk moment van de dag, waar je ook bent, de kracht van poëzie ervaren. Dit unieke doe-boek stelt je in staat om je eigen creatieve reis te maken. Blader door de verschillende gedichten en laat je meeslepen door de betoverende woorden. Elke pagina biedt een nieuw avontuur, een nieuwe uitdaging. Of je nu vroeg in de ochtend in het park zit of laat in de avond in je favoriete café, er is altijd wel een gedicht dat perfect past bij het moment. Daarnaast biedt het woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie doe-boek extra ruimte voor je eigen creativiteit. Schrijf je eigen gedachten en reflecties in de lege ruimtes naast de gedichten. Laat je pen dansen op het papier terwijl je je eigen woorden temt. Dit boek is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een persoonlijk dagboek van je eigen poëtische reis. Dompel jezelf onder in de wereld van woorden en laat je verwonderen door de kracht van poëzie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie

Het boek woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie is geschreven door Kila van der Starre. De oorspronkelijke releasedatum was 22 januari 2018.

Het boek woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie is te koop als Paperback.

woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie bestaat uit 144 pagina’s. 

woorden temmen 1 24 uur in het licht van Kila&Babsie is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken