1. Nederlandse boeken
  2. woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera

woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789082139532. 

Specificaties woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera

HoofdauteurCharlotte van den Broeck
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 september 2020

Omschrijving van woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera

Het woorden temmen 2 boek is een uniek en meeslepend doe-boek dat de wereld van poëzie op een nieuwe en spannende manier verkent. In dit boek hebben dichter Charlotte Van den Broeck en literatuurwetenschapper Jeroen Dera 30 prachtige gedichten geselecteerd en deze gekoppeld aan verschillende delen van het menselijk lichaam. Dit boek daagt je uit om poëzie te ervaren met al je zintuigen en sensaties. Elk gedicht neemt je mee op een bijzondere reis, waarbij je jezelf kunt onderdompelen in de krachtige emoties en betekenissen die poëzie te bieden heeft. Van het voelen van de woorden op je huid tot het proeven van de betekenis in je mond, je zult versteld staan van de verschillende manieren waarop poëzie je kan raken. Naast de gedichten bevat dit boek ook creatieve opdrachten en reflectievragen om je te helpen de poëzie nog dieper te verkennen. Je krijgt de kans om je eigen gedachten en gevoelens te uiten door middel van schrijfoefeningen en visuele kunst. Het woorden temmen 2 boek is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een uitnodiging om zelf de pen op te pakken en je eigen poëtische stem te ontdekken. Laat je betoveren door de kracht van woorden en verken de poëzie van kop tot teen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera

Het boek woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera is geschreven door Charlotte van den Broeck. De oorspronkelijke releasedatum was 18 september 2020.

Het boek woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera is te koop als Paperback.

woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera bestaat uit 208 pagina’s. 

woorden temmen 2 Van kop tot teen met Charlotte Van den Broeck en Jeroen Dera is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken