1. Engelse boeken
  2. Words of a Goat Princess

Words of a Goat Princess

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Words of a Goat Princess is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524890292. 

Specificaties Words of a Goat Princess

HoofdauteurJessie Reyez
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 oktober 2023

Omschrijving van Words of a Goat Princess

Een ontroerend poëtisch debuut van een getalenteerde artiest, Woorden van een Geitenprinses is alles waar je van houdt aan zangeres/songwriter Jessie Reyez—haar rauwheid, haar liefdesaffaire met de lelijke waarheden van de mensheid, en nog veel meer. Dit unieke album neemt je mee op een emotionele reis, waarbij de krachtige stem van Jessie Reyez je recht in het hart raakt. Met haar eerlijke en oprechte teksten weet ze de complexiteit van het menselijk bestaan te vangen en over te brengen op een manier die je diep raakt. Woorden van een Geitenprinses is niet zomaar een verzameling liedjes, het is een kunstwerk dat je meevoert naar de diepste emoties en gedachten. Met dit album krijg je niet alleen een glimp van de rauwe realiteit, maar ook van de hoop en schoonheid die in de duisternis verscholen liggen. Elke noot, elk woord en elke melodie is doordrenkt met Jessie's unieke stijl en haar vermogen om de grenzen van muziek te doorbreken. Of je nu een fan bent van haar eerdere werk of nieuw bent in de wereld van Jessie Reyez, Woorden van een Geitenprinses zal je ongetwijfeld betoveren en inspireren. Dit is een album dat je keer op keer wilt beluisteren, en elke keer ontdek je iets nieuws dat je raakt en ontroert.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Words of a Goat Princess

Het boek Words of a Goat Princess is geschreven door Jessie Reyez. De oorspronkelijke releasedatum was 17 oktober 2023.

Het boek Words of a Goat Princess is te koop als Paperback.

Words of a Goat Princess bestaat uit 96 pagina’s. 

Words of a Goat Princess is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken