1. Engelse boeken
  2. you are your own fairy tale

you are your own fairy tale

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. you are your own fairy tale is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 464 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524880859. 

Specificaties you are your own fairy tale

HoofdauteurAmanda Lovelace
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 januari 2023

Omschrijving van you are your own fairy tale

De You are Your Own Fairy Tale collectie, gemaakt door de met de Goodreads Choice Award bekroonde dichteres en bestsellerauteur Amanda Lovelace, is een prachtige en inspirerende trilogie die bewijst dat het enige wat je nodig hebt voor een 'en ze leefden nog lang en gelukkig' jezelf is. Deze gebonden collectie bestaat uit drie betoverende boeken die je meenemen op een reis naar zelfontdekking en zelfliefde. Met haar krachtige woorden en diepgaande inzichten moedigt Amanda Lovelace je aan om je eigen sprookje te creëren. Ze laat je zien dat je de heldin van je eigen verhaal kunt zijn en dat je de macht hebt om je eigen geluk te vinden. Elk boek in de collectie biedt een unieke ervaring, gevuld met prachtige illustraties en poëzie die rechtstreeks uit het hart komt. Het brengt je in contact met je innerlijke kracht en helpt je om je eigen stem te vinden in een wereld vol uitdagingen. Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, liefdesverdriet of het vinden van je levensdoel, deze trilogie zal je inspireren en empoweren om de hoofdrol in je eigen sprookje te spelen. Dompel jezelf onder in de magie van de You are Your Own Fairy Tale collectie en ontdek de kracht van zelfliefde en zelfacceptatie. Laat Amanda Lovelace je gids zijn op je reis naar een gelukkig en vervuld leven. Word de auteur van je eigen verhaal en creëer jouw eigen betoverende sprookje.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over you are your own fairy tale

Het boek you are your own fairy tale is geschreven door Amanda Lovelace. De oorspronkelijke releasedatum was 05 januari 2023.

Het boek you are your own fairy tale is te koop als Hardcover.

you are your own fairy tale bestaat uit 464 pagina’s. 

you are your own fairy tale is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken