1. Engelse boeken
  2. You’ll Come Back to Yourself

You'll Come Back to Yourself

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. You'll Come Back to Yourself is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 140 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781775272717. 

Specificaties You'll Come Back to Yourself

HoofdauteurMichaela Angemeer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 augustus 2019

Omschrijving van You'll Come Back to Yourself

Duik in deze verzameling poëzie en proza, geïnspireerd door moderne dating en gebroken relaties, perfect voor liefhebbers van Rupi Kaur en Orion Carloto. Je zult jezelf hier keer op keer in herkennen en binnenin een wereld ontdekken die gevuld is met diepgaande emoties en persoonlijke groei. Deze unieke bundel neemt je mee op een reis door de ups en downs van hedendaagse romantiek. De gedichten en verhalen weerspiegelen de rauwe realiteit van moderne relaties, waarbij de auteur zich kwetsbaar opstelt en de diepste gevoelens en ervaringen deelt. De woorden dansen over de pagina's en raken de ziel, waarbij ze de lezer uitnodigen om hun eigen emoties te verkennen en te omarmen. Met "You'll Come Back to Yourself" zul je jezelf steeds opnieuw ontdekken. De krachtige woorden en de eerlijke weergave van liefdesverdriet en herstel zullen je hart raken en je inspireren om je eigen weg naar zelfacceptatie en persoonlijke groei te vinden. Dit boek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar troost, begrip en een gevoel van verbondenheid in de moderne wereld van relaties en liefde. Bereid je voor om te worden meegesleept in een emotionele reis die je zal verrassen, uitdagen en uiteindelijk sterker zal maken.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over You'll Come Back to Yourself

Het boek You'll Come Back to Yourself is geschreven door Michaela Angemeer. De oorspronkelijke releasedatum was 18 augustus 2019.

Het boek You'll Come Back to Yourself is te koop als Paperback.

You'll Come Back to Yourself bestaat uit 140 pagina’s. 

You'll Come Back to Yourself is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken