1. Engelse boeken
  2. You Took the Last Bus Home

You Took the Last Bus Home

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. You Took the Last Bus Home is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781783524921. 

Specificaties You Took the Last Bus Home

HoofdauteurBrian Bilston
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 november 2017

Omschrijving van You Took the Last Bus Home

De langverwachte verzameling van geniaal grappige en verrassend ontroerende gedichten van Brian Bilston, de mysterieuze 'Dichter des Twitterland'. Met zijn nieuwste werk, getiteld "Je nam de laatste bus naar huis", neemt hij je mee op een poëtische reis vol humor en diepgang. In deze bundel betovert Bilston zijn lezers met zijn unieke kijk op het alledaagse leven. Zijn gedichten zijn als kleine juweeltjes, waarin hij op meesterlijke wijze speelt met taal en emotie. Van hilarische observaties tot ontroerende momenten, hij weet de juiste snaar te raken bij zowel ervaren poëzieliefhebbers als nieuwkomers in de wereld van de dichtkunst. Met "Je nam de laatste bus naar huis" brengt Brian Bilston ons een collectie die niet alleen vermaakt, maar ook raakt. Zijn woorden zullen je laten lachen, nadenken en misschien zelfs een traantje wegpinken. Dit is een must-have voor iedereen die houdt van poëzie die het hart verwarmt en de geest verruimt. Laat je betoveren door de woorden van de 'Dichter des Twitterland' en stap in de wereld van "Je nam de laatste bus naar huis".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over You Took the Last Bus Home

Het boek You Took the Last Bus Home is geschreven door Brian Bilston. De oorspronkelijke releasedatum was 16 november 2017.

Het boek You Took the Last Bus Home is te koop als Paperback.

You Took the Last Bus Home bestaat uit 256 pagina’s. 

You Took the Last Bus Home is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken