1. Engelse boeken
  2. Your Silence Will Not Protect You

Your Silence Will Not Protect You

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Your Silence Will Not Protect You is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 220 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780995716223. 

Specificaties Your Silence Will Not Protect You

HoofdauteurAudre Lorde
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 oktober 2017

Omschrijving van Your Silence Will Not Protect You

De eerste publicatie in het Verenigd Koninkrijk van iconische essays en gedichten door een gevierde schrijver, dichter en feministe. In "Your Silence Will Not Protect You" worden de krachtige woorden van deze auteur samengebracht, waarbij ze de lezer uitdaagt om te luisteren, te spreken en in actie te komen. Dit unieke werk omvat een verzameling van de meest invloedrijke en inspirerende essays en gedichten, die de rauwe realiteit van onderdrukking en onrechtvaardigheid blootleggen. De auteur neemt de lezer mee op een reis door haar gedachten en ervaringen, waarbij ze moedig de status quo tart en stereotypen doorbreekt. Naast de originele essays en gedichten bevat deze publicatie ook nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde werken. Deze toevoeging verrijkt de leeservaring en biedt een dieper inzicht in de gedachtewereld van de auteur. "Your Silence Will Not Protect You" is niet alleen een boek, maar een krachtige oproep tot actie. Het daagt de lezer uit om stilte te doorbreken en een stem te geven aan degenen die geen stem hebben. Dit werk zal je inspireren, aan het denken zetten en je aanmoedigen om je eigen kracht te ontdekken en te gebruiken in de strijd voor gelijkheid en rechtvaardigheid. Voel de kracht van de woorden en laat je meeslepen door de diepgaande betekenis en het onuitputtelijke enthousiasme van deze auteur. "Your Silence Will Not Protect You" is een tijdloze.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Your Silence Will Not Protect You

Het boek Your Silence Will Not Protect You is geschreven door Audre Lorde. De oorspronkelijke releasedatum was 02 oktober 2017.

Het boek Your Silence Will Not Protect You is te koop als Paperback.

Your Silence Will Not Protect You bestaat uit 220 pagina’s. 

Your Silence Will Not Protect You is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken