1. Nederlandse boeken
  2. Zabriskie

Zabriskie

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zabriskie is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403132716. 

Specificaties Zabriskie

HoofdauteurPeter Verhelst
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum12 oktober 2023

Omschrijving van Zabriskie

Met Zabriskie, het nieuwste meesterwerk van Verhelst, dompelt u zich onder in een betoverende wereld waarin de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen. Deze bijzondere creatie is het resultaat van Verhelst's diepgaande reflectie op de toekomst van de mensheid. Met Zabriskie zet hij een kroon op zijn poëtische reis, waarin hij ons meeneemt naar het jaar 2050 en verder. Stel u voor: een wereld waar de zon haar stralen werpt op een futuristisch landschap, waar technologie en natuur naadloos samensmelten. Dit is de wereld die Verhelst met Zabriskie voor u tot leven brengt. Een wereld waarin de mensheid zichzelf opnieuw uitvindt en waar de grenzen van de verbeelding worden verlegd. Met Zabriskie krijgt u de kans om deel uit te maken van deze fascinerende visie op de toekomst. Laat u betoveren door Verhelst's meesterlijke woordenspel en zijn vermogen om de essentie van de menselijke ervaring vast te leggen. Ontdek nieuwe perspectieven en laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u zich onderdompelt in de wereld van Zabriskie. Dit is niet zomaar een boek, het is een ervaring die u nog lang zal bijblijven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zabriskie

Het boek Zabriskie is geschreven door Peter Verhelst. De oorspronkelijke releasedatum was 12 oktober 2023.

Het boek Zabriskie is te koop als Paperback.

Zabriskie bestaat uit 128 pagina’s. 

Zabriskie is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken