1. Nederlandse boeken
  2. Ze gaan er met je neus vandoor

Ze gaan er met je neus vandoor

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ze gaan er met je neus vandoor is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025875299. 

Specificaties Ze gaan er met je neus vandoor

HoofdauteurTed van Lieshout
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum08 augustus 2018

Omschrijving van Ze gaan er met je neus vandoor

Ted van Lieshout neemt je mee op een betoverende reis met zijn buitengewone poëziebundel, genaamd "Ze gaan er met je neus vandoor". Deze meesterlijke bundel verkent de grenzen van de literatuur en laat je versteld staan van de mogelijkheden die een boek kan bieden. Met zijn unieke schrijfstijl weet Ted van Lieshout je te betoveren en ontroeren. Zijn gedichten zijn als kleine kunstwerken die je hart raken en je verbeelding prikkelen. Elk woord en elke zin is zorgvuldig gekozen, waardoor elke pagina een nieuwe ontdekkingstocht wordt. Naast de prachtige woorden, bevat deze poëziebundel ook adembenemende illustraties die het verhaal tot leven brengen. De combinatie van woorden en beelden maakt van "Ze gaan er met je neus vandoor" een ware belevenis. Het is een boek dat je niet alleen leest, maar ook ervaart. Laat je meeslepen door de magie van Ted van Lieshout's "Ze gaan er met je neus vandoor". Een poëziebundel die je keer op keer zal verrassen en betoveren. Een absolute must-have voor liefhebbers van literatuur en kunst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ze gaan er met je neus vandoor

Het boek Ze gaan er met je neus vandoor is geschreven door Ted van Lieshout. De oorspronkelijke releasedatum was 08 augustus 2018.

Het boek Ze gaan er met je neus vandoor is te koop als Hardcover.

Ze gaan er met je neus vandoor bestaat uit 88 pagina’s. 

Ze gaan er met je neus vandoor is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken