1. Nederlandse boeken
  2. Zelf gedichten lezen

Zelf gedichten lezen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zelf gedichten lezen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493170346. 

Specificaties Zelf gedichten lezen

HoofdauteurGerbert Faure
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2020

Omschrijving van Zelf gedichten lezen

Gedichten lezen is een uitnodiging tot het stellen van vragen, vragen waarop mogelijk twee verschillende antwoorden zijn. Of misschien wel vijf. Of zelfs helemaal geen. Het antwoord hangt af van het gedicht zelf, maar nog meer van de lezer, die met zijn eigen ervaringen, meningen, stemmingen en eigenaardigheden een dichtbundel doorbladert. Zelf gedichten lezen bestaat uit 42 korte hoofdstukken met elk een gedicht. Sommige gedichten lijken op het eerste gezicht behoorlijk ingewikkeld, terwijl andere juist verrassend helder zijn. Gedichten zijn geen raadsels om te ontcijferen, maar kunstwerken waarover je kunt discussiëren. Verschillende meningen benadrukken juist de rijkdom van het gedicht, in plaats van de onvolkomenheden. De vragen die bij veel gedichten gesteld worden, dwingen de lezer op een zachte manier naar mogelijke, vaak nog niet bewandelde paden. Ze kunnen ook dienen als startpunt voor een gesprek over lyrische poëzie, zonder te weten waar dit verbale avontuur de lezers naartoe zal leiden. Over een goed gedicht kun je blijven praten en elke keer zal het gesprek weer een andere wending nemen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zelf gedichten lezen

Het boek Zelf gedichten lezen is geschreven door Gerbert Faure. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2020.

Het boek Zelf gedichten lezen is te koop als Paperback.

Zelf gedichten lezen bestaat uit 192 pagina’s. 

Zelf gedichten lezen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken