1. Nederlandse boeken
  2. Zeslettergrepigheid

Zeslettergrepigheid

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zeslettergrepigheid is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 344 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038808789. 

Specificaties Zeslettergrepigheid

HoofdauteurDrs. P
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum11 juni 2020

Omschrijving van Zeslettergrepigheid

In augustus 2019 begon het Drs. P-jaar ter ere van de honderdste geboortedag van Heinz Polzer. Gedurende het hele jaar 2020 wordt deze veelzijdige artiest op feestelijke wijze herdacht. Erik van Muiswinkel staat op het theaterpodium met de voorstelling 'Buigt allen mee voor Drs. P', er worden boeiende documentaires gemaakt over Drs. P en recentelijk zijn het nieuwe Drs. P Jaar- en bewaarboek en de bladmuziek van zijn meest leuke liedjes verschenen. En nu presenteren we met trots de verzamelde ollekebollekes: de versvorm die Drs. P begin jaren '70 in Nederland introduceerde en als geen ander beheerste. Deze unieke bundel bevat meer dan veertig jaar aan toegewijde creativiteit, waarin Drs. P zijn humor, vernuft, vaardigheid en vindingrijkheid tot uiting bracht. Een absolute must-have voor iedere liefhebber van taal en Drs. P! De verzamelde ollekebollekes bieden een fascinerende inkijk in de technisch veeleisende versvorm die Drs. P zo meesterlijk beheerste. Zijn toewijding en passie voor taal zijn duidelijk zichtbaar in deze bundel. Elk ollekebolleke is een klein meesterwerk op zich, met perfecte rijm, ritme en humoristische wendingen. Deze verzameling is niet alleen een eerbetoon aan Drs. P's talent, maar ook een inspiratiebron voor aspirant-dichters en taalliefhebbers. Blader door de pagina's.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zeslettergrepigheid

Het boek Zeslettergrepigheid is geschreven door Drs. P. De oorspronkelijke releasedatum was 11 juni 2020.

Het boek Zeslettergrepigheid is te koop als Paperback.

Zeslettergrepigheid bestaat uit 344 pagina’s. 

Zeslettergrepigheid is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken