1. Nederlandse boeken
  2. Zijn wie je bent, worden wat je wil

Zijn wie je bent, worden wat je wil

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zijn wie je bent, worden wat je wil is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083140766. 

Specificaties Zijn wie je bent, worden wat je wil

HoofdauteurJoke van Leeuwen
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 september 2021

Omschrijving van Zijn wie je bent, worden wat je wil

Deze betoverende bundel, genaamd "Zijn wie je bent, worden wat je wil", neemt je mee op een poëtische reis door de wondere wereld van beroepen. Met maar liefst twee-en-twintig gedichten ontdek je een kleurrijk palet aan droombanen, waarover ooit is gefantaseerd, en verlangens die helaas niet werkelijkheid zijn geworden. Laat je verrassen door de diepgang en emotie die deze gedichten uitstralen. Elke pagina ademt creativiteit en laat je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Van de romantiek van een verliefde kapper tot de avontuurlijke geest van een ontdekkingsreiziger, de variatie in beroepen brengt je in contact met verschillende facetten van het menselijk bestaan. Maar deze bundel gaat verder dan alleen het verkennen van beroepen. Het is een uitnodiging om te reflecteren op je eigen dromen en verlangens. Het herinnert je eraan dat het nooit te laat is om te streven naar het worden van wie je werkelijk wilt zijn. Verlies jezelf in de prachtige taal en beeldende woorden, en laat je inspireren om je eigen pad te volgen, vol passie en zelfontplooiing. "Zijn wie je bent, worden wat je wil" is niet zomaar een bundel gedichten, het is een bron van motivatie en een herinnering dat de enige limiet in het bereiken van je dromen je eigen verbeelding is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zijn wie je bent, worden wat je wil

Het boek Zijn wie je bent, worden wat je wil is geschreven door Joke van Leeuwen. De oorspronkelijke releasedatum was 01 september 2021.

Het boek Zijn wie je bent, worden wat je wil is te koop als Hardcover.

Zijn wie je bent, worden wat je wil bestaat uit 48 pagina’s. 

Zijn wie je bent, worden wat je wil is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken