1. Nederlandse boeken
  2. Zo voelt dat

Zo voelt dat

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zo voelt dat is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025778064. 

Specificaties Zo voelt dat

HoofdauteurBette Westera
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum24 augustus 2023

Omschrijving van Zo voelt dat

In 'Zo voelt dat' gaan de veelgeprezen Bette Westera en Sylvia Weve op onderzoek naar de emoties en gevoelens van alledaagse dingen in ons leven. Achter de eenvoudige objecten schuilt een wereld vol emoties. Een onweersbui kan bijvoorbeeld heel opvliegend zijn, een losgeraakte knoop kan bedroefd zijn en een straatlantaarn kan onbewogen zijn. In ontroerende gedichten onthult Bette Westera het gevoel van doodgewone dingen. De expressieve illustraties van Sylvia Weve versterken deze veelheid aan emoties. 'Zo voelt dat' is een poëziebundel zoals we gewend zijn van het gouden duo achter succesvolle boeken zoals 'Doodgewoon' en 'Uit elkaar': vol verve, humor en vooral met veel gevoel. Westera en Weve laten de lezer op een andere manier kijken naar de wereld om hen heen. Deze prachtige bundel neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de innerlijke wereld van alledaagse objecten. Door middel van gedichten en illustraties word je uitgenodigd om een diepere betekenis te ontdekken achter de dingen die we normaal gesproken als vanzelfsprekend beschouwen. 'Zo voelt dat' nodigt je uit om je bewust te worden van de emoties die schuilen in de voorwerpen om ons heen. Het laat je zien dat zelfs de meest alledaagse dingen een verhaal te vertellen hebben en een scala aan gevoelens kunnen opwekken. De gedichten van Bette Westera raken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zo voelt dat

Het boek Zo voelt dat is geschreven door Bette Westera. De oorspronkelijke releasedatum was 24 augustus 2023.

Het boek Zo voelt dat is te koop als Hardcover.

Zo voelt dat bestaat uit 88 pagina’s. 

Zo voelt dat is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken