1. Nederlandse boeken
  2. Zwemlessen voor later

Zwemlessen voor later

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Zwemlessen voor later is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789460019128. 

Specificaties Zwemlessen voor later

Hoofdauteur
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 oktober 2020

Omschrijving van Zwemlessen voor later

Een dringende roep voor de aarde, een eerbetoon aan de natuur, een pleidooi voor verandering. Bent u ook bezorgd over onze planeet? Vraagt u zich ook af wat u kunt doen? Gelooft u, net als wij, in een mooiere, eerlijkere en groenere wereld? De klimaatdichters, een groep van meer dan 160 dichters uit Nederland en Vlaanderen, delen één zorg: de staat van de aarde. Met poëzie in al haar vormen strijden zij voor een klimaatvriendelijke wereld. 'Zwemlessen voor later' bevat een gevarieerde verzameling gedichten, geschreven door zowel jonge talenten als ervaren dichters. In deze bundel vindt u natuurliefhebberijen, afgewisseld met oproepen over ijsberen, wieren en parkeerplekken, traditionele dichtvormen en zelfs videogedichten. Een ware schatkist voor poëzieliefhebbers. Bovendien gaat de opbrengst van deze bundel naar One World Tree Planting, een organisatie die zich inzet voor herbebossingsprojecten over de hele wereld. Door 'Zwemlessen voor later' te kopen, draagt u niet alleen bij aan het behoud van de natuur, maar helpt u ook bij het creëren van een groenere toekomst voor de komende generaties. Elk gedicht in deze bundel is doordrenkt van liefde voor de natuur en hoopt bewustzijn te creëren over de urgentie van het behoud van onze planeet. Laat u inspireren door de woorden van deze get.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Zwemlessen voor later

Het boek Zwemlessen voor later is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 29 oktober 2020.

Het boek Zwemlessen voor later is te koop als Paperback.

Zwemlessen voor later bestaat uit 192 pagina’s. 

Zwemlessen voor later is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken